Mutiara Wicara Jawa: Pandom Pranatacara Lan Pamedharsabda: Pepak, Ngemot Manten, Sripah, Supitan, Gendhing, Tembang, Bawa, Parikan, Langgam, Sinoman Suwardi Endraswara

ISBN: 9789794204559

Published:

Hardcover


Description

Mutiara Wicara Jawa: Pandom Pranatacara Lan Pamedharsabda:  Pepak, Ngemot Manten, Sripah, Supitan, Gendhing, Tembang, Bawa, Parikan, Langgam, Sinoman  by  Suwardi Endraswara

Mutiara Wicara Jawa: Pandom Pranatacara Lan Pamedharsabda: Pepak, Ngemot Manten, Sripah, Supitan, Gendhing, Tembang, Bawa, Parikan, Langgam, Sinoman by Suwardi Endraswara
| Hardcover | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, RTF | | ISBN: 9789794204559 | 7.28 Mb

Javanese customs and traditions.



Enter the sum





Related Archive Books



Related Books


Comments

Comments for "Mutiara Wicara Jawa: Pandom Pranatacara Lan Pamedharsabda: Pepak, Ngemot Manten, Sripah, Supitan, Gendhing, Tembang, Bawa, Parikan, Langgam, Sinoman":


fantasty.pl

©2014-2015 | DMCA | Contact us